Loading...
visibly-clear-farmavitta-neutrogena
0 përshtypje

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing 2 In 1 Wash& Mask 150 ML

Maskë dhe larës për fytyrë kryesisht akneike, e pasuruar me acid salicilik. Pa përbërje vajore. Kjo formulë 2 ne 1 mund të përdoret për past … Lexo më shumë
676 lekë njësi
Kodi: 3574661332543
Maskë dhe larës për fytyrë kryesisht akneike, e pasuruar me acid salicilik. Pa përbërje vajore. Kjo formulë 2 ne 1 mund të përdoret për pastrimin e përditshëm të fytyrës ose si maskë detoksifikuese, duke e lënë lëkurën më rezistente ndaj pucrave.
Markë:
Neutrogena

Specifikime

tub 150ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu