Loading...
chicco_dispositivo_anti_zanzare_per_karroce_nena_dhe_bebi_pickimi_i_insekteve_8058664042913_273093858
0 përshtypje

Chicco Dispositivo Anti Zanzare ( per karroce)

Pajisje portative ekologjike kunder mushkonjave. Funksionon me ultratinguj me cilesi optimale pa zhurme.
1 485 lekë njësi
Kodi: 8058664042913
Pajisje portative ekologjike kunder mushkonjave. Funksionon me ultratinguj me cilesi optimale pa zhurme.
Markë:
Chicco

Specifikime

cope x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu