Loading...
8003670844891
0 përshtypje

chicco fresh relax 4m+

Chicco Fresh Relax është bërë për të stimuluar dhe rifreskuar mishrat e dhëmbëve të foshnjes gjatë fazës delikate të daljes së dhëmbëve … Lexo më shumë
600 lekë njësi
Kodi: 8003670844891
Chicco Fresh Relax është bërë për të stimuluar dhe rifreskuar mishrat e dhëmbëve të foshnjes gjatë fazës delikate të daljes së dhëmbëve. Me plastikë të butë përmban ujë të sterilizuar që e mban unazën e dhëmbëve të freskët për një kohë të gjatë, duke lehtësuar dhimbjen dhe duke freskuar mishrat e ndjeshëm të dhëmbëve dhe gojën, pa BPA.
Markë:
Chicco

Specifikime

cope x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu