Loading...
chicco_home_bottle_warmer_nena_dhe_bebi_aksesore_aparate_sterilizimi_8058664040780
0 përshtypje

Chicco Home Bottle Warmer

Ngrohës i shpejtë shishesh dhe kavanozash ushqimi për fëmijë. Ngroh qumështin, ushqimin dhe ujin në pak minuta, në mënyrë graduale, për të … Lexo më shumë
5 170 lekë njësi
Kodi: 8058664040780
Ngrohës i shpejtë shishesh dhe kavanozash ushqimi për fëmijë. Ngroh qumështin, ushqimin dhe ujin në pak minuta, në mënyrë graduale, për të ruajtur pa dëmtuar vlerat e qumështit në vecanti të Vitaminës B, e cila është e rëndësishme për rritjen e foshnjës. E mban te ngrohtë qumështin dhe ushqimin deri në 1 orë. Me fikje automatike mbas 1 ore. Ideale për ta marrë me vete në cdo udhëtim, i sigurtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
Markë:
Chicco

Specifikime

cope x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu