Loading...
chicco_well_-_being_0m__150ml_shishe_plastike_silikon_nena_dhe_bebi_biberone_8058664058440
0 përshtypje

Chicco Well-Being 0M+ 150ml (Shishe Plastike Silicon)

Shishe plastike e pershtatshme per foshnja qe nga lindja me material silikoni, me vrime normale 1 pike dhe model ortodontik te pershtatshem per gojen … Lexo më shumë
850 lekë njësi
Kodi: 8058664058440
Shishe plastike e pershtatshme per foshnja qe nga lindja me material silikoni, me vrime normale 1 pike dhe model ortodontik te pershtatshem per gojen e foshnjes. Pa BPA, antikolik, I lehte ne perdorim.
Markë:
Chicco

Specifikime

Shishe 150 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu