Loading...
holle_organic_1_infant_goat_milk_nena_dhe_bebi_qumeshti_qumesht_0-6_muaj_7640161870932
0 përshtypje

HOLLE ORGANIC 1 INFANT GOAT MILK

Qumesht organik dhie i cilesise Demeter. Per foshnja nga lindja deri ne 6 muaj, kur ushqyerja me gji eshte e pa mundur ose e pa mjaftueshme. Ideal per … Lexo më shumë
2 500 lekë njësi
Kodi: 7640161870932
Qumesht organik dhie i cilesise Demeter. Per foshnja nga lindja deri ne 6 muaj, kur ushqyerja me gji eshte e pa mundur ose e pa mjaftueshme. Ideal per ushqimin me biberon dhe pregatitjen e ushqimeve te ndryshme per foshnjat. I lehte per tu tretur. Pa gluten, pa sheqer, pa konservues artificiale, pa kimikate, pa arome ose ngjyrues. Alternative e pershtatshme kur qumeshti I lopes nuk tolerohet mire. Permban te gjitha vitaminat dhe mineralet e domosdoshme per nje zhvillim dhe rritje te shendetshme te foshnjes. Nuk permban soje.
Markë:
Holle

Specifikime

Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu