Loading...
pampers_splashers_kujdesi_per_bebin_pelena_8001090728951
0 përshtypje

Pampers Splashers(5-6) 14kg+

Pelena per foshnja mbi 14 kile, të dizenjuara për argëtimin e foshnjes gjate qendrimit në pishinë apo plazh. Ndryshe nga pelenat e zakonshme, Pam … Lexo më shumë
790 lekë njësi
Kodi: 8001090728951
Pelena per foshnja mbi 14 kile, të dizenjuara për argëtimin e foshnjes gjate qendrimit në pishinë apo plazh. Ndryshe nga pelenat e zakonshme, Pampers Splashers nuk bymehen nga uji dhe përshtaten mirë ne trupin e femijes për një mbrojtje optimale duke parandaluar rrjedhjet.
Markë:
Procter&Gamble

Specifikime

pakoX10cp
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu