Loading...
vitavin_lactavin_200gr_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

VITAVIN LACTAVIN 200

Vitawin Lactavin pasuron qumeshtin e gjirit me nutrientet e nevojshem per zhvillimin e foshnjes. Permban Fibra , DHA(Omega3), 18 aminoacide , 11 vitam … Lexo më shumë
1 150 lekë njësi
Kodi: 5060409580508
Vitawin Lactavin pasuron qumeshtin e gjirit me nutrientet e nevojshem per zhvillimin e foshnjes. Permban Fibra , DHA(Omega3), 18 aminoacide , 11 vitamina dhe 8 Minerale. Qumështi i gjirit i pasur me DHA(omega3) ndihmon zhvillimin e trurit dhe syve të foshnjes. E lehte ne pregatitje. Me arome vanilje.
Markë:
Vivatinell

Specifikime

Kuti 200 gr
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu